in Bitcoin

Provosoiva elokuva Satoshi Nakomotosta rahoitettiin salausvaluutalla

Uusi elokuva kysyy: Entä jos NSA sieppasi ja kidutti Satoshi Nakamotoa uskoen hänen olevan vakavan vaaran kansalliselle turvallisuudelle?

NSA sieppasi ja kidutti maailman halutuimman terroristin Satoshi Nakamoton. Ainakin se on juoni tulevalle brittiläisestä indie-elokuvasta, jonka otsikko on ”Decrypted”.

Haastattelussa Cointelegraphille elokuvan tuottaja Phil Harris sanoi:

”Ammuimme 70 prosenttia tästä elokuvasta ennen kuin meidän pakotettiin sammuttamaan COVID-19-kriisin vuoksi. Joten onnistuimme saamaan 70% tölkkiin. Joten toimitamme pois. Uskon, että elokuvan tuottajana ja innokkaana salaustekniikan fanaatterina halusin tutkia koko alan kehittyvää krypto-tilaa. ”

Elokuva ei ole vain tarina Satoshi Nakamotosta . Itse elokuva rahoitettiin myös kryptovaluutalla. Harris lisäsi, että elokuvan ensimmäinen julkaisu tapahtuu salausteknisten videoalustojen kautta. Hän vakuutti, että paljon tutkimusta tehtiin sen varmistamiseksi, että Bitcoiniin liittyvät elementit näyttävät aitoilta.

Satoshin rakkaus kiinnostus

Elokuvan juoneessa on muutama käänne. Luovuttamatta kaikkea, esimerkiksi Satoshin paramour on transsukupuolinen nainen Sofia, joka myös sattuu olemaan hänen rikoskumppaninsa.

Elokuvan käsikirjoittaja Mick Sands on krypto-harrastaja. Uhka, jonka Bitcoinin pelkkä olemassaolo edustaa Yhdysvaltojen perustamiselle, on hänen kiehtova kohta:

”Kirjailijamme Mick, hän on vähän kapinallisia, hän on aina kiehtonut krypto-maailmaa ja halunnut jo kirjoittaa elokuvan, johon se liittyy jollain tavalla. Erityisesti se, kuinka amerikkalaiset turvallisuuspalvelut näkevät sen suurena uhkana maailmantalouden kuristumiselle ja miten he yrittävät hajottaa sen epätoivoisesti tai säännellä sitä. “

Salausvallankumous elokuvateollisuudessa

Harris uskoo, että elokuva-ala itse kokee kryptovallankumouksen. Hän toteaa, että nuorilla riippumattomilla elokuvantekijöillä on rajoitetut levitysvalinnat muutamien globaalien suoratoistoalustojen hallitsevan aseman vuoksi :

”Halusimme tämän elokuvan olevan osa elokuvateollisuuden salausvallankumousta. Joten julkaisemme sen joihinkin salausvideoihin kysyntäalustoilla. En ole varma, tiedätkö mitään, LiveTree on yksi, niin sinulla Breaker, sinulla Movieschain, Cinezen, Cinema Well. ”

Elokuvantekijän perimmäinen tavoite on lopulta myydä elokuvan oikeudet suurelle alustalle, kuten Netflix tai Amazon Prime . Harris odottaa elokuvan julkaistavan vuoden 2020 loppuun mennessä.