in Bitcoin

Met de Brave-browser kunnen gebruikers BCH nu rechtstreeks op bitcoin.com kopen

Gebruikers van de Brave-browser kunnen nu crypto-activa zoals Bitcoin Cash rechtstreeks vanuit hun browser kopen. Dit werd bekend gemaakt in een verklaring van de oprichter van Bitcoin.com, Roger Ver, die de samenwerking aankondigde op zijn Twitter-account .

Brave-browser is een open-source webbrowser die zich richt op het helpen van gebruikers om hun gegevens en hun browsegeschiedenis privé te houden

De browser wordt in de volksmond “privacygericht” genoemd en heeft momenteel meer dan 5 miljoen actieve dagelijkse gebruikers.

De browser heeft een widget van Bitcoin.com aan de interface toegevoegd waarmee miljoenen gebruikers rechtstreeks toegang tot de website kunnen krijgen en waarmee ze ook rechtstreeks crypto-activa kunnen kopen zonder het gebruikelijke gedoe van een gemiddelde webbrowser.

Deze nieuwe functie zou beschikbaar zijn voor gebruikers in meerdere landen. Gebruikers in landen als het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Rusland en ook gebruikers in de Europese Unie hebben gemakkelijk toegang tot de webpagina.

Veel liefhebbers van Bitcoin Cash hebben deze nieuwe ontwikkeling geprezen als goed doordacht en historisch

De aankondiging genereerde ook heel veel positieve recensies op het Reddit-forum r / BTC, waarbij veel gebruikers van het forum dachten dat deze nieuwe toegankelijkheid Bitcoin Cash en Brave-browser enorm zou helpen.

Technologische bedrijven zoals Brave browser stimuleren de acceptatie en acceptatie van cryptovaluta
Technologische bedrijven zoals Brave browser, PayPal , Square en een groot aantal anderen beginnen de acceptatie en acceptatie van crypto-activa naar de mainstream te brengen.

PayPal heeft onlangs aangekondigd dat het zijn gebruikers zou toestaan ​​te genieten van cryptotransactiefuncties wanneer ze hun betalingsgateway-systeem gebruiken. En deze functie zou tegen 2021 beschikbaar zijn voor hun internationale gebruikers.

Square, aan de andere kant, heeft er ook voor gekozen om één procent van zijn totale activa in Bitcoin te sparen. Dit was te wijten aan de overtuiging dat BTC zou kunnen worden gebruikt als een opslag van waarde, en het is niet vatbaar voor de devaluatie waar fiat-valuta’s voor openstaan.